Informace o kurzu | |
Cena | 400 Kč |
Délka | 1 semestr |
Místo konání: Fakulta chemická VUT v Brně, Purkyňova 118, (konečná tramvaje č. 12), v posluchárně M66, P2 (nová budova Fakulty chemické)
Termín konání: ve čtvrtek, 1 x za týden, v době od 14:00 – 15:30
Seznam témat:
Půda a udržitelné zemědělství
doc. Ing. Jiří Kučerík, Ph.D.
Víme, co jíme? Potravinářská aditiva (= „éčka“) z pohledu
evropské legislativy
RNDr. Milena Vespalcová, Ph.D.
Biomateriály pro 21. století
Ing. Lucy Vojtová, Ph.D.
Co je pravdy na tom, že…(konzervování a zpracování plodů našich
RNDr. Milena Vespalcová, Ph.D.
Chemické inženýrství kolem nás
Ing. Pavel Šiler, Ph.D.
Jak spolu souvisí genetika, zdraví a životní styl
Mgr. Jan Smetana, Ph.D.
Moderní materiálová analýza v praxi
Ing. Tomáš Opravil, Ph.D.
Výživa seniorů - jak zůstat déle vitální
Ing. Andrea Hároniková, Ph.D.
Látky znečišťující životní prostředí
doc. MVDr. Helena Zlámalová Gargošová, Ph.D.
Základy kosmetologie
Ing. Jana Zemanová, Ph.D.
Voda a její význam pro člověka
Ing. Petra Venská
Praktická část – mobilní analytika vody
Mgr. Renata Komendová, Ph.D.
Závěrečná beseda, dotazy
Změna přednášek a přednášejícího vyhrazena!
PŘIHLÁSIT SE MŮŽETE JIŽ TEĎ,
PLATBY ALE BUDE MOŽNÉ PROVÁDĚT AŽ V LEDNU - INFO VÁM POŠLEME !!!
© 2000-2024 Centrum vzdělávání a poradenství VUT
Sídlo: Purkyňova 464/118, 612 00 Brno