Česky English Deutsch Pусский

Hodnocení zaměstnanců

Informace o kurzu

Cenazdarma
Délka8 hodin
LektorPhDr. Vladimír Hřebíček

Cílová skupina: vedoucí pracovníci

Jak vést hodnotící a motivační pohovory s podřízenými

Program semináře:

  1. Účel hodnocení zaměstnanců a jeho přínosy pro práci na pracovištích VŠ, 
    • řízení pracovního výkonu lidí,
    • vztah hodnocení a odměňování ve školství,
    • řízení kariéry a odborný rozvoj lidí.
  1. Metody hodnocení zaměstnanců používané v organizacích
  2. Kritéria hodnocení – příklady kompetenčních modelů a vytváření kompetenčního modelu pro konkrétní pracoviště (hodnotící tabulky a formuláře pro hodnocení)
  3. Jak využívat sebehodnocení zaměstnanců
  4. Jak provádět hodnotící pohovory 
    • Organizace systému hodnocení,
    • Plánování a příprava hodnotících pohovorů,
    • Průběh hodnotících pohovorů.

 

Proč je toto téma důležité?

Hodnotící a motivační pohovory a systém hodnocení jsou manažerskými nástroji, které umožňují vedoucím pracovníkům řídit pracovní výkony svých zaměstnanců a umožňují jejich motivaci k realizaci pracovních úkolů i k vlastnímu rozvoji.

Pomůcky a metody:

Ke každému probíranému modulu dostanou účastníci učební text a pracovní formuláře.

Jednotlivé moduly budou probíhat interaktivním způsobem. Důraz bude kladen, kromě krátkých výkladových vstupů, na diskusi a řešení případových studií. Výklad lektora bude doplňován ukázkami z instruktážních filmů.

Výstupy ze semináře: 

Řešení případových studií a cvičení z jednotlivých lekcí programu. Účastníci obdrží návrh směrnice pro organizování hodnotících pohovorů spolu s příklady hodnotících formulářů.

MÍSTO KONÁNÍ: Institut celoživotního vzdělávání VUT v Brně, Purkyňova 464/118, učebna č. 7. 14 (7. patro)

https://mapy.cz/zakladni?x=16.5782751&y=49.2317040&z=17&source=addr&id=9112283&q=Purky%C5%88ova%20464%2F118


VUT Design

© 2000-2019 Institut celoživotního vzdělávání VUT v Brně
Sídlo: Purkyňova 464/118, 612 00 Brno

SOUHLASÍM
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.